collage image
Nidrac BV | Pyrietstraat 8 | 1812 SC Alkmaar

ijzersterk NIEUWS

Schiphol Lightwave LED

Na anderhalf jaar ontwikkeling van een nieuwe LED verlichting armatuur zijn wij samen met onze nieuwe klant "Lumotech" van start gegaan aan het project Schiphol. Op dit moment hebben wij de eerste 5000 armaturen geleverd en zullen de komende jaren geheel Schiphol verder voorzien van armaturen.


Skim Protectie

Beveiligingsmaatregelen (Skim-Protectie) voor de behuizing van de bekende grijze betaalautomaat Meer...


Opslagunits Brandgevaarlijke vloeistoffen

Nidrac heeft de oplossing voor de huidige problemen omtrent de verkoop van brandgevaarlijke vloeistoffen in de retailmarkt. Hiervoor hebben wij een opslagunit ontwikkeld waarin alle brandgevaarlijke vloeistoffen volgens Nederlandse wet- en regelgeving, klantvriendelijk en veilig aan de klant gepresenteerd kan worden. Meer...

Erkend leerbedrijf


Kenteq

Nidrac is door Kenteq toegekend als erkend leerbedrijf, wat inhoud dat Nidrac haar werknemers voldoende ruimte geeft om zichzelf te blijven ontwikkelen. Het investeren in werknemers kost weliswaar tijd en geld maar verdiend zich snel terug. Het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen die graag bij hun bedrijf willen werken. Zodoende blijft de specifieke kennis binnen het bedrijf gewaarborgd.

De volgende specifieke eisen worden door Kenteq gesteld om in aanmerking te komen als erkend leerbedrijf:

  • Intentie om te willen opleiden
  • Opleidingen aanbieden die passen bij het werkgebied
  • Een goede en veilige leerplaats en werkzaamheden die behoren tot de werkprocessen van het beroep waarvoor de onderwijsdeelnemer wordt opgeleid.
  • Voldoende en deskundige begeleiding gericht op de deelnemer.
  • Bereidheid tot overleg met de onderwijsinstelling en het kenniscentrum.