collage image
Nidrac BV | Pyrietstraat 8 | 1812 SC Alkmaar

ijzersterk NIEUWS

Schiphol Lightwave LED

Na anderhalf jaar ontwikkeling van een nieuwe LED verlichting armatuur zijn wij samen met onze nieuwe klant "Lumotech" van start gegaan aan het project Schiphol. Op dit moment hebben wij de eerste 5000 armaturen geleverd en zullen de komende jaren geheel Schiphol verder voorzien van armaturen.


Skim Protectie

Beveiligingsmaatregelen (Skim-Protectie) voor de behuizing van de bekende grijze betaalautomaat Meer...


Opslagunits Brandgevaarlijke vloeistoffen

Nidrac heeft de oplossing voor de huidige problemen omtrent de verkoop van brandgevaarlijke vloeistoffen in de retailmarkt. Hiervoor hebben wij een opslagunit ontwikkeld waarin alle brandgevaarlijke vloeistoffen volgens Nederlandse wet- en regelgeving, klantvriendelijk en veilig aan de klant gepresenteerd kan worden. Meer...

Winkelinrichting


Uitnodigend, verleidelijk en slim zijn belangrijke criteria waaraan een winkelinrichting moet voldoen. Nidrac producten dragen bij om een kwalitatief hoogwaardige winkelinrichting te waarborgen die voldoet aan deze eisen.

Alle mogelijke producten die de klant helpen het winkelgemak te bevorderen kunnen door Nidrac geleverd worden waardoor u uw winkel vorm kunt geven zoals u dat wilt.

Denk hierbij onder andere aan producten als carrousels, wijnetagères, kassameubelen, computermeubelen, behuizingen van lichtarmaturen, draadhaken en lekbakken.

voor meer foto's klik op onderstaand beeld >

terug naar producten