collage image
Nidrac BV | Pyrietstraat 8 | 1812 SC Alkmaar

ijzersterk NIEUWS

Schiphol Lightwave LED

Na anderhalf jaar ontwikkeling van een nieuwe LED verlichting armatuur zijn wij samen met onze nieuwe klant "Lumotech" van start gegaan aan het project Schiphol. Op dit moment hebben wij de eerste 5000 armaturen geleverd en zullen de komende jaren geheel Schiphol verder voorzien van armaturen.


Skim Protectie

Beveiligingsmaatregelen (Skim-Protectie) voor de behuizing van de bekende grijze betaalautomaat Meer...


Opslagunits Brandgevaarlijke vloeistoffen

Nidrac heeft de oplossing voor de huidige problemen omtrent de verkoop van brandgevaarlijke vloeistoffen in de retailmarkt. Hiervoor hebben wij een opslagunit ontwikkeld waarin alle brandgevaarlijke vloeistoffen volgens Nederlandse wet- en regelgeving, klantvriendelijk en veilig aan de klant gepresenteerd kan worden. Meer...

Lid van de Koninklijke Metaalunie


Nidrac is officieel lid van de Koninklijke Metaalunie wat vele voordelen met zich meebrengt voor de onderneming maar ook voor de klant. Door lid te zijn van de Koninklijke Metaalunie wordt het kennisgebied van Nidrac verbreed en zodoende kan een betere oplossing voor de klant geboden worden.

Een aantal voordelen die een lidmaatschap van de Koninklijke Metaalunie biedt zijn:

  • De Metaalunie is als adviseur en belangenbehartiger van de ondernemers in de metaal dé specialist in de Metaal en Technische Bedrijfstak.
  • Metaalunieleden mogen exclusief gebruik maken van de algemeen erkende Metaalunie levering- en betalingsvoorwaarden (leverbaar in Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans). Juridische ondersteuning bij geschillen is hierbij inbegrepen.
  • Ook voor exportondersteuning, terugdringing ziekteverzuim, scholing, nieuwe technologieën en deelname aan een specifieke branchegroep kunnen leden bij de Metaalunie terecht.
  • Op maat gesneden trainingen en cursussen voor ondernemers in de sector via de Metaalunie Academie.