collage image
Nidrac BV | Pyrietstraat 8 | 1812 SC Alkmaar

ijzersterk NIEUWS

Schiphol Lightwave LED

Na anderhalf jaar ontwikkeling van een nieuwe LED verlichting armatuur zijn wij samen met onze nieuwe klant "Lumotech" van start gegaan aan het project Schiphol. Op dit moment hebben wij de eerste 5000 armaturen geleverd en zullen de komende jaren geheel Schiphol verder voorzien van armaturen.


Skim Protectie

Beveiligingsmaatregelen (Skim-Protectie) voor de behuizing van de bekende grijze betaalautomaat Meer...


Opslagunits Brandgevaarlijke vloeistoffen

Nidrac heeft de oplossing voor de huidige problemen omtrent de verkoop van brandgevaarlijke vloeistoffen in de retailmarkt. Hiervoor hebben wij een opslagunit ontwikkeld waarin alle brandgevaarlijke vloeistoffen volgens Nederlandse wet- en regelgeving, klantvriendelijk en veilig aan de klant gepresenteerd kan worden. Meer...

Visie


Tegenwoordig is Nidrac actief op vele vlakken in de metaalsector, een veelzijdig scala aan geavanceerde machines en kennishebbend personeel zorgt ervoor dat er altijd een maatoplossing voor de klant beschikbaar is voor zowel draad- als plaatbewerking. Kwaliteit, service, flexibiliteit en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Met een assortiment dat gaat van onder andere winkelwagens naar brandveilige kasten, profileert Nidrac zich op vele aspecten in de markt waarbij het gehele proces van idee tot productie tot levering aan de klant in het beheer van Nidrac is.

Onder leiding van de twee zoons ontwikkeld het familiebedrijf, waarbij de volgende generatie Nieuwland reeds werkzaam is, gestaag door en biedt het toekomstperspectief vele mogelijkheden.