collage image
Nidrac BV | Pyrietstraat 8 | 1812 SC Alkmaar

ijzersterk NIEUWS

Schiphol Lightwave LED

Na anderhalf jaar ontwikkeling van een nieuwe LED verlichting armatuur zijn wij samen met onze nieuwe klant "Lumotech" van start gegaan aan het project Schiphol. Op dit moment hebben wij de eerste 5000 armaturen geleverd en zullen de komende jaren geheel Schiphol verder voorzien van armaturen.


Skim Protectie

Beveiligingsmaatregelen (Skim-Protectie) voor de behuizing van de bekende grijze betaalautomaat Meer...


Opslagunits Brandgevaarlijke vloeistoffen

Nidrac heeft de oplossing voor de huidige problemen omtrent de verkoop van brandgevaarlijke vloeistoffen in de retailmarkt. Hiervoor hebben wij een opslagunit ontwikkeld waarin alle brandgevaarlijke vloeistoffen volgens Nederlandse wet- en regelgeving, klantvriendelijk en veilig aan de klant gepresenteerd kan worden. Meer...

Producten


Algemeen

Nidrac streeft ernaar altijd een goede oplossing te kunnen bieden voor de klant. Zodoende is een zeer breed scala aan producten ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de vraag vanuit de markt. Door middel van een groot aantal geavanceerde machines en knowhow is Nidrac in staat een breed assortiment aan te bieden aan de klant en flexibel te reageren op veranderingen vanuit de markt.

Nidrac heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in zowel draad- als plaatbewerking van vrijwel alle soorten metalen. Zodoende is Nidrac in staat om kwalitatief hoogwaardige producten voor de klant aan te bieden. Hierbij is het mogelijk om zowel serie- als massaproductie te leveren.

Winkelinrichting Winkelwagens Speciale opslagunits thumb4