collage image
Nidrac BV | Pyrietstraat 8 | 1812 SC AlkmaarFilm 1: Reconstructie vloeistofbrand winkelsFilm 2: Warmte werend beton binnenzijde OpslagunitFilm 3: Vuur isolatie materiaal


Opslagunits Brandgevaarlijke Vloeistoffen


NIDRAC levert deze opslagunits vanuit een gevolmachtigd Europees agentschap met de firma Secura Sweden AB.

De SECURA/NIDRAC Opslagunits zijn leverbaar in meerdere typen, alle standaard leverbaar in de RAL-kleur 9001 (Jura White).
De brandbestendige SGS series zijn ontworpen voor gebruik in een omgeving waarin een optimale presentatie en toegankelijkheid samen gaat met een hoge veiligheid- en servicegraad.

Specificaties:


  • De body van de opslagunits bestaat uit een binnen- en een buitenlaag die gescheiden wordt d.m.v. een 50mm dikke laag stevig vuur isolatie materiaal bestaande uit een unieke concrete massa. Het unieke design in combinatie met het vuur isolatie materiaal biedt een perfecte isolerende functie bij blootstelling aan vuur.
  • De deur bestaat uit een stalen frame waarin hoogwaardig brandbestendig glas geassembleerd is. Het glas heeft een dikte van 16mm en bestaat uit meerdere lagen, tevens is het gemerkt met een CE code en heeft het de duurzaamheidcode EI30.
  • Elke opslagunit bevat een gecontroleerd bestand wat het serienummer en batchnummer van produceren bevat. Het batchnummer is tevens op het label op de achterkant van de opslagunit weergegeven. Bij de opslagunits wordt een certificaat van conformiteit van het serie- en batchnummer geleverd.
  • Beide opslagunits SGS460 en SGS990 zijn compleet getest en gekeurd volgens de SP2369 Class 1 door het SP Technical Research Institute of Sweden. Tevens heeft SP de opslagunits gecertificeerd volgens het certificatienummer 10 30 02.

SECURA/NIDRAC SGS460 SECURA/NIDRAC SGS990 SECURA/NIDRAC SGS 330
(HxBxD) 2000x865x510 mm (HxBxD) 2000x1004x719 mm (HxBxD) 1430x865x510 mm
Secura Nidrac SGS460 Secura Nidrac SGS990 Secura Nidrac SGS990
 

Transport

De opslagunits worden geproduceerd in een gespecialiseerd bedrijf in Zweden genaamd Secura Sweden. (Link website www.securasweden.com)
De transport van de opslagunits vindt plaats door middel van een geconditioneerd en verwarmd transportmiddel, zodat het speciale glas gedurende het transport niet wit beslaat wanneer de temperatuur onder nul komt.

Brochure

Voor meer informatie over de opslagunits brandgevaarlijke vloeistoffen kunt u de brochure downloaden.
Download PDF.
Meer informatie over de wet- en regelgeving betreffende het opslaan van brandgevaarlijke vloeistoffen in een openbare ruimte vindt u op de volgende website: www.veiligheidsinformatiebladen.nl

terug naar producten